Δευτέρα 30 Ιουλίου 2007

Παράνομα... στήθη

Κορίτσια Προσοχή!!!
Κυκλοφορούν ψεύτικα βυζιά μαϊμούδες!


ψεύτικα βυζιά μαϊμούδεςΤα εμφυτεύματα σιλικόνης (αριστερό χέρι) θεωρούνται πιο φυσικά στην εμφάνιση και στην αίσθηση από τα γεμισμένα με αλατούχο διάλυμα υποκατάστατα (δεξί χέρι). Στην ένθετη φωτογραφία, ο δρ Φρέντερικ Η. Κόρμπιν.



Ένας από τους πλέον γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς του Λος Άντζελες συνελήφθη, γιατί εισήγαγε παράνομα στις ΗΠΑ από το Μεξικό απαγορευμένα εμφυτεύματα από σιλικόνη (για την αύξηση του μεγέθους του στήθους), έγραψε χθες η εφημερίδα “Los Angeles Times”.

Ο πλαστικός χειρουργός του Μπέβερλι Χίλς, Φρέντερικ Η. Κόρμπιν, 62 ετών, κατηγορείται επίσης για πλαστογράφηση των ιστορικών των πελατών του, για να μπορέσουν να δεχτούν πειραματικά εμφυτεύματα από σιλικόνη.

Αν κριθεί ένοχος, μπορεί να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών.
Τα εμφυτεύματα από σιλικόνη έχουν απαγορευτεί από τις αμερικανικές Αρχές από το 1992, λόγω των φόβων ότι μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες του ανοσοποιητικού συστήματος, σε περίπτωση που παρουσιάσουν διαρροή. Η απαγόρευση δημιούργησε μια μαύρη αγορά για τα εμφυτεύματα αυτά, που θεωρούνται πιο φυσικά στην εμφάνιση και στην αίσθηση από τα γεμισμένα με αλατούχο διάλυμα υποκατάστατα, που έχουν εγκριθεί για χρήση από τις περίπου 300.000 γυναίκες που υποβάλλονται σε πλαστική επέμβαση ανάπλασης στήθους κάθε χρόνο.

Ο δικηγόρος του Κόρμπιν δήλωσε ότι οι κατηγορίες είναι έργο ενός δυσαρεστημένου πρώην υπαλλήλου του και ότι ο πελάτης του δεν παραποίησε τα ιστορικά των πελατών του.

Πηγή: www.simerini.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: